Skip to content
Skip to navigation menu

School of Biosciences Extension

The £4m extension to the School of Biosciences will be as striking in its looks as in the facilities it offers.

The Biosciences Deck Extension

The unique multi-coloured hexagonal façade on the School’s south podium will be eye-catching and also reflect the School’s work in understanding the molecular structures of nature. It will create a new main entrance to the School, along with a spacious foyer, refectory, seminar rooms and an administrative hub.

The two-storey extension has been designed by Rio Architects to be in keeping with the surrounding architecture of the University and Cardiff’s civic centre. The building will be student-focused, offering undergraduates easy access to all facilities. The extension will also free up space further inside the building for research, teaching and learning.